Summit people

Wij geloven dat we moeten kijken naar de mens achter de functie en ook naar de visie achter de organisatie. Beroepen met een voorbeeldfunctie en maatschappelijk belang, waar zowel een werknemer- als organisatie verantwoordelijk is voor het leggen van een fundering als je spreekt over een verlengstuk willen zijn van de mens.

Naast rekruteren, screenen en uitzenden van kandidaten op ervaring, diploma’s, enthousiasme, drijfveren en passie voor het vak, kijken we naar empathie en veerkracht. Want ons welbevinden – en emoties die wij meebrengen naar ons werk, zijn net zo belangrijk als onze vaardigheden.

Roxanne, met ruim 10 jaar werkervaring in de kinderopvang als werkgever en ambassadeur van gezonde kinderopvang. Maartje met ruim 20 jaar ervaring in de uitzendbranche en daarnaast actief als Brain Balance coach, kennen beide kanten van het bureau en hebben de meeste ervaring verkregen als werkgever en het matchen van personeel.

Het inwerken staat centraal en is noodzakelijk als investering voor een werkrelatie op de lange termijn.
We kijken gezamenlijk naar het werkplan en nemen op voorhand de beleidsdocumenten door met de kandidaat waarbij we de directe collega’s graag betrekken.

Op deze manier loopt een nieuwe werknemer niet koud binnen; is de werkwijze bekend wat in de praktijk zich uit in het op maat kunnen ondersteunen van elkaar en het zijn van een verrijking onderling in een team en op de werkvloer.

Summit people is onderdeel van MAC people

Flexibiliteit en beschikbaarheid… MAC|people